ontwikkeltraject voor toekomstig salesprofessionals

Van talent naar professional 

Ben je een commercieel talent? Heb je al ervaring, of heel erg veel drive?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij onze talentenpool om te worden opgeleid en ontwikkeld tot salesprofessional bij één van onze gave opdrachtgevers (én jouw toekomstig werkgever)!

Sales Marketing as a Service

Ons programma

Met oog voor jou, het talent

Door middel van ons beproefde drie stappen concept maak jij de ontwikkeling van talent tot salesprofessional.

1.

Stap 1

Training, Coaching  & Mentorschap

Door frequente training en coaching op jouw salesvaardigheden zorgen we ervoor dat jij steeds beter wordt in je vak, Sales. Want dat is een vak. Een vak waarin je je constant kan en mag door ontwikkelen. Daarnaast heb je extra aandacht door ons mentorschap over alle vraagstukken waar je mee zit.

2.

Stap 2

Workshops

Tijdens jouw ontwikkeltraject nemen we je mee in minimaal 6 workshops. Uiteraard op het gebied van innovaties in het salesvak, maar we hebben ook oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo wordt je niet alleen vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak een professional.

3.

Stap 3

Opleiding

Tijdens jouw ontwikkeltraject mag je deelnemen aan de HBO Sales en Accountmanagement opleiding. Gave vakken zoals Storytelling, Neurosales en Funnel Management mogen daarin niet ontbreken. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een officieel erkend diploma en heel veel kennis en vaardigheden die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Referenties

Een blik op onze talenten en opdrachtgevers

Bekijk de reacties van zowel onze talenten als onze opdrachtgevers over de meerwaarde van ons concept. 

1674907998815

'Door BEER Commercial Talents gaat die glimlach voorlopig niet meer weg, helemaal happy hier! Vooral niets aan jullie manier van aanpak veranderen. Jullie onderscheiden je van een hoop anderen en dat moet je zo houden.

Dave Luteijn

Maaike Simons

'De kennismaking met BEER Commercial Talents was heel vriendelijk en persoonlijk, wat mij meteen op mijn gemak stelde. Al met al was het voortraject zeer professioneel en aangenaam. De begeleiding die ik ontvang is erg prettig, we hebben regelmatig contact over hoe alles tot heden gaat en ik krijg hulp waar en wanneer ik het nodig heb. 
Als je geïnteresseerd bent in het opdoen van ervaring in sales, dan raad ik dit traject zeker aan. Je ontvangt uitstekende begeleiding en door de bijbehorende opleiding kun jij jezelf goed ontwikkelen.'

Maaike Simons

'Mijn wensen en behoefte zijn goed vertaald in de ontwikkeling naar een volgende stap. Ik ben een aantal jaar actief in sales maar kwam niet écht vooruit. Daar heeft dit traject absoluut voor gezorgd. De begeleiding is proactief en opbouwend, de opleiding zeer interessant en gericht op de praktijk en ik krijg constant veel energie van mijn begeleiding. Een absolute aanrader!'

Anoniem

Vacatures

Zit er iets voor je tussen?

fulltime

Inside Sales

Omgeving Veghel/Helmond

€ 2.500 - € 3.500

Jaarcontract

24 - 40 uur

Marketing & Communicatie medewerker

Omgeving Veghel/Helmond

€ 2.750 - € 3.500

Jaarcontract

Bekijk PDF

Fulltime

Accountmanager After Sales

Verschillende rayons

Marktconform salaris, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering

Fulltime

Fulltime

Accountmanager

Benelux

Uitstekend salaris en bonusregeling

Jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd

FULLTIME / PARTTIME

Account Manager binnendienst

Boxtel

Marktconform salaris en goede voorwaarden

Jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd

FULLTIME

Account Manager

Flexible working location

Competitive salary with a generous commission

Contact

Kunnen we je ergens mee helpen? 

088 - 425 93 93

Heb je een vraag? Bel of mail ons dan gerust! Lijkt het je interessant om je aan te sluiten bij onze talentenpool? Vul dan het contactformulier in. We nemen dan spoedig contact met je op!

contactformulier